Sztárok

Arnold Schwarzenegger szívszorító búcsúja Bruce Willistől: "Hatalmas sztárként fogunk emlékezni rá"

Vajmi kevés az esély arra, hogy Willis és Schwarzenegger valaha is fog még kommunikálni egymással az életben - ennek az egyetlen oka a Die Hard korábbi sztárjának egyre súlyosabbá váló betegsége -, így az Osztrák Tölgy megható nyilvános gesztust tett: egy szívhez szóló nyilatkozatban "vett búcsút" régi barátjától és kollégájától.

Sosem fog meggyógyulni

Immáron biztos: gyógyíthatatlan a 68 esztendős - a mesterségétől 2022 tavaszán visszavonult - amerikai színészlegenda, a Die Hard-filmekkel világhírűvé vált Bruce Willis betegsége. A filmcsillagról tavaly derült ki, hogy afáziája miatt nem folytatja karrierjét, pár hónappal ezelőtt viszont az is napvilágot látott, hogy frontotemporális demencia alakult ki a világsztárnál. Egy progresszív, visszafordíthatatlan betegségről van szó, mely az idő előrehaladtával egyre drámaibb mértékben befolyásolja majd Willis mindennapjait. A nyolcvanas-kilencvenes évek emblematikus színészét nem csupán családja féltő, gondoskodó szeretete övezi, de az elmúlt egy esztendő során hajdani kollégái, pályatársai és barátai is megható, szívhez szóló nyilatkozatok formájában mutatják ki Willis iránti mély érzelmeiket. Most a 68 éves akciólegenda egyik leghíresebb kortársa, Arnold Schwarzenegger törte meg a csendet. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Schwarzenegger, aki a Feláldozhatók című filmben tűnt fel Willis oldalán, "hatalmas, óriási sztár"-nak nevezte kollégáját, akire szerinte mindig emlékezni fognak.
Kattints a további képekért!

A hollywoodi filmcsillag tavaly közölte a nyilvánossággal, hogy egyre romló egészségi állapota miatt visszavonul a színészettől. Felesége, Emma Heming Willis nemrég szomorú bejelentést tett a Die Hard egykori főszereplőjéről.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...