Sztárok

Ezek a világhírű sztárok szinte sosem adnak autogramot: elárulták, miért döntöttek így!

Biztosan számodra is ismerős az érzés, amikor izzadó tenyerekkel várakozol kedvenc sztárodra, hogy autogramot szerezhess tőle, melyet aztán újra és újra előveszel pusztán csak azért, hogy nézegesd.

Nem adnak autogramot

Vannak néhányan, akik valóságos versenyt űznek az autogram szerzésből, és gyakorlatilag szinte bármit képesek lennének megadni egy-egy világhírű sztár aláírásáért. Ezzel alapjában véve még nem is lenne probléma, sokan viszont nem feltétlenül a helyes célokra használják aztán a kapott autogramot. A sokévnyi tapasztalat azt eredményezte, hogy egyes sztároktól már hiába várunk aláírást, ők bizony nem osztogatják azt csak úgy bárkinek. Nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, mely sztárok döntöttek úgy, hogy lehetőség szerint elkerülik az autogram osztást!

Cameron Diaz A színésznőnek egészen egyszerű, ám annál nyomósabb oka van rá, miért nem ad autogramot. „Ha egy ember kér, egy egész tömeg fogja követni" - mondja.
Kattints a további képekért!

Egy jó póz, megfelelő fény és még mindig természetes és önmagad maradhatsz.

Leadfotó: Getty Images, forrás: justjared.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.