Sztárok

Hogy lehet ilyet tenni egy uralkodóval? Katalin hercegné szénné alázta III. Károlyt - a király dühöng, de tehetetlen a menyével szemben

A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most épp III. Károly itta meg a levét menye töretlen népszerűségének.

Lassan felemészti őket az irigység

Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a brit királyi pár Katalin walesi hercegnét: Vilmos herceg felesége a felmérések szerint rendkívül népszerű, még akkor is - sőt, különösen akkor -, ha III. Károly királlyal és feleségével, Kamilla királynéval hasonlítjuk össze. Most, hogy a néhai II. Erzsébet 74 esztendős fiát egy ünnepélyes szertartás keretében is királlyá koronázták, III. Károlynak tényleg főhet a feje a menyét övező nimbusz miatt. Sem ő, sem Kamilla nem számított soha kifejezetten népszerűnek, de a fáma szerint egyre nehezebben viselik, hogy a walesi hercegné az utóbbi időben szinte minden nyilvános eseményen ellopja előlük a show-t. III. Károly számára az volt az utolsó csepp a pohárban, amit menye a Chelsea Virágkiállításon tett. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Katalin mindenkit az ujja köré csavart a virágkiállításon - ahogy az lenni szokott.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt időszakban újra azt rebesgetik, hogy Kamilla és Katalin a színfalak mögött rettenetesen haragszanak egymásra. Olaj a tűzre, hogy a walesi hercegné már arról beszél, mi tesz majd, ha elfoglalhatja III. Károly feleségének a helyét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.