Sztárok

Emlékszel még a Barátok közt jóképű fenegyerekére, Erikre? Az egykori szívtipró már 40 éves, így néz ki ma

Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.

Még mindig megdobogtatja a nők szívét

A Barátok közt Magyarország legnépszerűbb és legnézettebb sorozata volt 1998 októbere és 2021 júliusa között, nem véletlenül: az emberek imádták figyelemmel követni a Mátyás király tér lakóinak izgalmas mindennapjait, ahol történésekből, szerelmi drámákból és családi tragédiákból sosem volt hiány. Minden akkor kezdődött, amikor egy csapat gyermek sorsa a cselekmény szerint különös és elszakíthatatlan módon összefonódott, mikor egy intézmény gondjaira hagyták őket. Időközben aztán mély barátság szövődött köztük, amely bizony kiállta az idő próbáját, majd évek múltán karriert építettek, családot alapítottak, és átéltek megannyi sikert és kudarcot is. A Berényi-, a Kertész- és a Novák-család tagjainak neve beleivódott a magyar tévénézők emlékezetébe, így nem meglepő, hogy sokan rendkívül szomorúak lettek, mikor az RTL bejelentette, hogy az egyre csökkenő nézettség miatt a Barátok közt 23 év után véget ér. A sorozatban játszó színészek azonban óriási sikerre tettek szert, és megalapozták egész karrierjüket, na persze voltak olyan szereplők is, akiknek csak viszonylag rövid idő jutott a történetben. Ilyen volt Szeibert Erik karaktere is: Tilda szerelme 2006 és 2009 között volt a Mátyás király tér lakója, majd a sztori szerint kedvesével elköltöztek Szegedre. Réti Barnabást imádták a nézők, főleg megnyerő sármja miatt, ami szerencsére azóta sem változott. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a jóképű színész, aki idén márciusban már 41 éves lesz!

Szabó Erika és Réti Barnabás is a Barátok köztnek köszönhetik ismertségüket: a színésznő 2003 és 2009 között alakította Tildát, míg Barnabás csupán 3 éven át játszhatta Eriket, Tilda nagy szerelmét.
Kattints a további képekért!

Rá sem ismerni az egykor gyönyörű színésznőre friss fotóin: a 73 éves Victoria Principal alaposan megváltozott a sorozat óta, szinte teljesen eltorzultak vonásai a plasztikai beavatkozásoktól és a töménytelen botoxtól.

Leadfotó: Facebook/BarnabasRetiactor

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...