Sztárok

Szőke szépség hódította meg Antonio Banderas szívét: izzik a levegő a hollywoodi sármőr és 22 évvel fiatalabb barátnője között – fotók

Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.

Igazi álompár

A sokoldalú Antonio Banderas sikereit nehéz lenne vitatni: Hollywood egyik nagy kedvence olyan világhírű filmekkel vált ismertté, mint a Desperado, a Zorro álarca, az Interjú a vámpírral, valamint az Eredendő bűn, a felsorolást azonban még hosszan lehetne folytatni. Ráadásul sziporkázó tehetségén kívül más adottságokra is büszke lehet: a mai napig ő a szakma egyik legsármosabb színésze, amit jól bizonyít az is, hogy 1995-ben az Empire magazin a 24. helyre sorolta A filmtörténelem 100 legszexibb sztárja ranglistán. Karizmájának, férfias kisugárzásának és szívtipró vonásainak köszönhetően mind a mai napig nők milliói rajonganak érte, ám sokak bánatára Banderast ez kicsit sem hozza lázba, hiszen évekkel ezelőtt eltalálta Ámor nyila. Az immáron 62 éves híresség fülig szerelmes jóval fiatalabb barátnőjébe, Nicole Kimpelbe, akivel megtestesíti a tökéletes álompár fogalmát. Galériánkban megmutatjuk, milyen pazarul festenek egymás mellett:

Antonio Banderas korábban kétszer volt házas: 1987-ben vette feleségül a madridi születésű Ana Lezát, néhány évvel később azonban találkozott Melanie Griffith színésznővel, aki pillanatok alatt elcsavarta a fejét.
Kattints a további képekért!

A színész, ha tehetné ki sem engedné Stellát az utcára.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.