Íme Berényi Miklós halála - az RTL Klub közzétette a Barátok közt alternatív befejezéseit

23 év után múlt szombaton fejeződött be végleg a Barátok közt, és bár megnyugtató happy enddel zárult a történet, a stáb tarsolyában több alternatív befejezést is lapult. Ezeket most egy videóban mutatta meg a rajongóknak az RTL Klub. Az összeállításból kiderül, hogy a drámai finisben Berényi Miklós, a magyar Jockey is otthagyta volna a fogát.

23 év után mindenkit új élet vár

23 év után múlt szombaton ért véget végleg az elmúlt évtizedek talán legnépszerűbb magyar tévésorozata, a Barátok közt, mely több tekintetben is tévétörténelmet írt idehaza. A széria első epizódja 1998. október 26-án startolt el, azóta pedig több mint 10 ezer epizódon keresztül követhettük nyomon a Mátyás tér lakóinak ármánykodással, szerelemmel és családi drámákkal tűzdelt mindennapjait. Természetesen mindeközben a színészgárda is folyamatosan cserélődött, és az alapszereplők közül már csak Varga Izabella (Balog Nóra), Várkony András (Vili bácsi), valamint Tihanyi Tóth Csaba (Novák László) maradt a véghajrára (Tihanyi Tóth egyébként az egyedüli szereplő, aki megszakítások nélkül forgatta végig az elmúlt évtizedeket).

A maratoni hosszúságú, évtizedeken átívelő sorozat alaposan megosztotta a hazai nézőközönséget, és bár színvonala örök vita tárgya, azt még bírálói is elismerik, hogy a széria fontos társadalmi kérdéseket tematizált - a homoszexualitástól kezdve a társadalmi reintegráción át a családon belüli erőszakig -, ezáltal bizonyos mértékig hatást gyakorolva a magyar közgondolkodásra és közbeszédre is.

A sorozat szombaton happy enddel zárult, de a stáb tarsolyában lapult egy alternatív befejezés is, amit eddig nem láthatott a közönség.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2