Nem érdeklik a negatív kritikák az x-faktoros Esztert - Bizonyítani akar a nézőknek szombat este

Az X-Faktor idei előválogatói sem teltek el dráma és feszültség nélkül, sok ilyen pillanatot pedig Balogh Eszternek köszönhettek a mentorok és a nézők. A lány már hosszú ideje szeretett volna komolyabb sikereket elérni énekesnőként, úgy fest, hogy most sikerülhet neki. Nekünk még azt is elárulta, az sem keseríti el, hogy sokan negatív kritikákkal illették őt az interneten.

Eszter mindent meg fog tenni azért, hogy megszeressék

Múlt szombaton derült ki, Gáspár Laci magával viszi az X-Faktor élő show-ba Balogh Esztert, noha a székfoglalós feladat során majdnem mást ültetett a helyére. A nézők egy részének ez nem igazán tetszett, meglepően sokan gondolják, hogy a mentor azért döntött így, mert az énekesnő szülei meggyőzték. Szerdán délelőtt tartották Budapesten a műsor sajtótájékoztatóját, ahol Eszter elárulta nekünk, hogyan érez ezzel kapcsolatban.

"Nem foglalkozom a negatív hozzászólásokkal. Próbálom ezeket a dolgokat kizárni. Fontos, hogy én tudom, milyen ember vagyok. Látatlanba, arc nélkül könnyen mondanak és írnak valakiről kritikát. Remélem, minél több ember véleménye megváltozik majd. A szombat esti adásban teszek érte, hogy megkedveljenek. Fontos, hogy emberként is egy kicsit jobban megismerjenek" - mondta Eszter, majd folytatta.

"Nagyon örültem Laci döntésének, eleinte nem hittem el, hogy továbbjutottam. Amikor azt mondta, el kell engednem az álmaimat, akkor átfutott az agyamon, hogy nem jutok tovább. Az eredményhirdetés után vettem egy mély levegőt és azt mondtam magamnak, ez a valóság. Nekem ez tényleg olyan, mint egy álom. Örülök, hogy sok évnyi próbálkozás után végre itt lehetek, próbálom kiélvezni minden percét" - tette hozzá az énekesnő mosolyogva.

"Az évek során sokat változtam, talán a kitartásnak, a sok munkának lett meg most az eredménye. Szerintem mindig érdemes kitartani amellett, amit szeretünk, amit csinálunk. Biztos, hogy oka van annak, hogy most itt lehetek. Hiszek abban, hogy ok nélkül nem történnek dolgok. Fejlődtem emberileg, hangtechnikailag is, szerintem ez most érett be" - fejtette ki.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: femcafe.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!