"Azt gondoltam, az az igazi szerelem, ami kifordít" - Kovács Patrícia a kötődésről és szerelemről is mesél Szabados Áginak

A mai epizódban Kovács Patrícia színésznő vezet körbe könyvespolcán, amelyre az olvasmányok többségét a válása óta gyűjtötte, hiszen ahogy mondja, csak egy bőrönddel jött el a kapcsolatból.

Mutasd a könyvespolcod! - Szabados Áginak

Mutasd a könyvespolcod! Egy műsor, ahol Szabados Ági ismert emberekhez látogat el, hogy szemügyre vegye a könyvespolcukat. Beszélget velük az olvasásról, a könyveikhez fűződő emlékekről, élményekről és persze meglesi, hogyan bánnak a könyveikkel. Minden vasárnap új beszélgetős videók, melyeket a Szabados Ági Youtube csatornáján való megjelenésüket követően nálunk, a Femcafén futó vlogjában nézhetitek meg először! Írók, színészek, zenészek, bloggerek, a közélet ismert szereplői engednek betekintést a könyvespolcukba – és persze a lelkükbe. Hiszen Ági úgy tartja, a könyvespolc sokat elárul az Olvasó lelkéről, kövessétek őket hétről hétre velünk.

Mutasd a könyvespolcod! - Kovács Patrícia

A mai epizódban Kovács Patrícia színésznő vezet körbe könyvespolcán, amelyre az olvasmányok többségét a válása óta gyűjtötte, hiszen ahogy mondja, csak egy bőrönddel jött el a kapcsolatból. Ennek ellenére sokszínű a könyvgyűjteménye, klasszikus irodalomtól a pszichológián át kamaszoknak szóló könyvek egyaránt megtalálhatók nála. Beszélgetünk a szerelemről, szerelmes versekről, arról, hogy miért fontos néha egy pszichológus, vagy pszichológiai olvasmány, de az is kiderül, hogy miért köti Patrícia kislánya az egész létezésünket egy Műveltségi enciklopédiához.

A műsorban bemutatott könyvek:

  • Szabó Lőrinc és Vékesné Korzáti Erzsébet levelezése
  • Tisza Kata: A legjobb hely a városban te vagy - Terápiás versek
  • Francesca Cavallo - Elena Favilli: Esti mesék lázadó lányoknak - 100 különleges nő
Leadfotó: YouTube / Szabados Ági

Oldalak