Átverték Depardieu-t - Viccből ajánlottak neki állást

Csupán vicc volt az a Gérard Depardieu-nek tett állásajánlat, melyet nemrég a nyugat-szibériai Tyumeny drámai színház igazgatója szánt a francia színésznek.

Az egész őrület Depardieu orosz állampolgárrá válásából indult ki, miután miniszterelnöki posztot ajánlottak fel neki Mordvinföldön, valamint egy luxuslakást Szaranszkban. A Tyumeny színház igazgatója úgy döntött, ők is beszállnak a buliba, majd a múlt héten közzé is tette internetes oldalán, hogy már tettek is egy ajánlatot a színésznek.

Az igazgató nagyban akart játszani, semmit sem bízott a véletlenre. "Ezért készítettük a levelet három nyelven és kék pecsétes hivatalos papíron, valódi kommentárokat helyeztünk el a sajtóban és Depardieu portréját is kifüggesztettük a színház galériájában" - magyarázta internetes oldalán Szergej Oszcinev.

Az igazgató azt is elmesélte, miként csapták be a televíziós csatornákat azzal, hogy még Depardieu leendő öltözőjét is megmutatták, valamint a színész jövőbeli szerepeiről is meséltek nekik. "Tudtuk, hogy az újságírók az ünnepek után híréhségben szenvednek és az első munkanapjukon keresni fogják a szenzációt" - írta az igazgató.

Az intézmény vezetője szerint egyébként nagyon tanulságos, hogy a közlemény, kiadása napján, január 9-én egész nap a hírek élén szerepelt Oroszországban.

Fotó: nbcnews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!