Sztárok

Őrült és meztelen képeket osztott meg a szupermodell, még a rajongók is kiakadtak

Júliusban derült ki, újra babát vár a plus size modell, most várandóssága 40. hetén is túl van. Hihetetlen képekkel demonstrálta.

Plus size

Ashley Graham mindent kifacsart az első terhességéből. Már várandóssága alatt is átlépte a határokat, hízását meztelen képeken is megörökítette és megmutatta, majd gyermeke születése után is szakított időt arra, hogy minden olyan dolgot rögzítsen, ami csak egy kismama számára természetes. Aztán pár hónapja kiderült, a modell újra anya lesz, a hírt a közösségi oldalán kürtölte világgá. Ráadásul ikreket hord a szíve alatt! Persze, ezt is ő posztolta!

Lapozz a megdöbbentő képekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.