Sztárok

A magyar Meghan Markle is harcol Árpa Attila kegyeiért: Mimi kiköpött mása a sussexi hercegnének, hihetetlen a hasonlóság

A 33 éves dentálhigiénikus Mimi is harcba szállt Árpa Attila kegyeiért és azonnal fel is robbantotta a magyar internetet, hiszen mindenkinek rögtön feltűnt, hogy kiköpött mása Meghan Markle sussexi hercegnének.

Ő is versenybe szállt

Hétfőn startolt el a TV2-n a Bachelor - A Nagy Ő című műsor, ahol 19 harcos amazon küzd meg Árpa Attila szívéért. Ugyan már az első adásban három hölgynek búcsút kellett intenie a műsortól és a sármos színésztől is, de a megmarad 16 nő vért és verítéket nem sajnálva küzd az áhított férfiért.

Ezt jól bizonyítja a keddi műsor is, ahol az akadálypályán több hölgy is megsérült, hogy minél gyorsabban teljesítsék a feladatot és randira mehessenek Attilával. Talán Beatrix bukott a legnagyobbat, aki annyira megsérült, hogy orvosi segítségre volt szüksége és a röntgenen megállapították, hogy részleges bokaszalag szakadása van, de ő ennek ellenére is úgy döntött, folytatja a versenyt.

Lapozz, ha érdekel a hasonlóság Mimi és Meghan között!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.