Sztárok

Árpa Attila döntésének hisztérikus zokogás lett az eredménye: Olyan dolog történt A Nagy Ő-ben, ami a műsor történetében még soha

Ilyen fordulat a Bachelor - A Nagy Ő című műsor történetében még sosem volt. Meg is lett az eredménye, heves érzelmek dúltak a villában.

A tantrikus verseny

A szerdai adásban három versenyző, Orsi, Mimi és Bea egy tantrikus szertartáson vehetett részt Attilával, ahol a bekötött szemű férfinek először az érzéki, majd a szexuális kisugárzásukról kellett tanúbizonyságot tenniük a nőknek. Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy először mindhárom nő egyenként valamilyen apró gesztussal megmutatta a törődő énjét, majd A Nagy Ő ölébe ülve valamiféle szexuális energiákat kellett felszabadítaniuk.

Árpa Attilából végül Bea hozta ki a legtöbb érzelmet és kíváncsiságot, ezért ő nyerte meg a másnapi privát randevút, melynek jeligéje a "vörös" volt, mint a szenvedély, a bor és a vér - hangzott el a műsorban. Bea már a műsor elején szabályos fanatizmussal érkezett megnyerni Árpa kegyeit, így óriási ajándékként élte meg, hogy megkapta a randi lehetőségét. A szerkesztők azonban vittek egy kis csavart a történetbe: amellett, hogy Bea egyeneságon randevút nyert, Attila átadott egy rendhagyó fehér rózsát Miminek, amiről csak nagyon titokzatosan beszéltek, miszerint jelképezheti a tisztaságot és lágyságot, de akár valaminek a végét is. Itt kezdődtek a bajok.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.