Sztárok

Megszületett a Punnany Massif frontemberének első gyermeke - különleges nevet kapott

Apa lett farkas Roland, ismertebb nevén Wolfie, a Punnany Massif egyik frontembere. Kedvese kisfiúnak adott életet, a büszke szülők már az első babafotót is megmutatták.

Wolfie apa lett

Hatalmas örömhírről számolt be közösségi oldalán a Punnany Massif egyik alapító tagja és frontembere, Farkas Roland, azaz Wolfie. A rapper még októberben kürtölte világgá, hogy kedvesével hamarosan szülői örömök elé néznek, az Instagram-oldalán pedig időről-időre bepillantást engedett a babavárás boldog pillanataiba, többször is megmutatta például gyermeke édesanyjának szépen kerekedő pocakját. Szerdán aztán végre valahára elérkezett a várva várt nap, megérkezett a legkisebb Farkas!

Az újdonsült apuka bejegyzésében elárulta, hogy kisfia a Bende nevet kapta, és az anyuka is remekül érzi magát. „Új életünk első napja a mai. Farkas Bende is in the building. Anyu jól van, mindenki happy, köszi a kedves üziket!” – írta Wolfie az első babafotók mellé, amit az alábbi lapozható posztban nézhetsz meg.

Elképesztő a hasonlóság Járai Máté és testvére, Emma között – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint legfrissebb közös fotójuk, amit a színész a minap töltött fel közösségi oldalára.

Leadfotó: instagram.com/wolfie_mc

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.