Sztárok

Egy Oscar-díjra jelölt híresség is segít a magyaroknak: elképesztően cuki dolgot ajánlott fel a rajongók számára a Dűne sztárja

A Dűne című film Oscar-díjra jelölt vezető sminkmestere is a magyar Plüss Kommandó mellé állt, amely koraszülött gyermekek számára gyűjt adományokat életmentő gépek beszerzésére.

Igent mondott a jótékonysági kampányra a hollywoodi sminkmester

Jennifer Hudson és Vladimir Kulich amerikai színészek után most egy Oscar-jelölt sztár sminkmester vállalta Vida Virág, Los Angeles-i magyar újságíró, az Alapítvány az Alapítványokért amerikai jótékonysági nagykövete felkérésére a jótékonysági kampányban való részvételt. Vida Virág, a sminkmesterek és a mesterfodrászok legnagyobb szakmai díjátadóján a MUAHS Guild Awards-on találkozott az idén Oscar-díjra jelölt sztársminkessel, Donald Mowat-tal, akit felkért az alapítvány Plüss Kommandó projektjében való részvételre. „Donald azonnal nagyon készséges volt, mert a magyarországi forgatási élményei meghatározóak maradtak számára és ezért szívesen állt a magyar koraszülötteket segítő kampány mellé. Már a vörös szőnyegen igent mondott a felkérésemre és az interjúnk után azonnal készítettünk is egy fotót a Plüss Kommandó piros sorszámozott szeretetszalagjával.”

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.