Sztárok

Egy Oscar-díjra jelölt híresség is segít a magyaroknak: elképesztően cuki dolgot ajánlott fel a rajongók számára a Dűne sztárja

A Dűne című film Oscar-díjra jelölt vezető sminkmestere is a magyar Plüss Kommandó mellé állt, amely koraszülött gyermekek számára gyűjt adományokat életmentő gépek beszerzésére.

Igent mondott a jótékonysági kampányra a hollywoodi sminkmester

Jennifer Hudson és Vladimir Kulich amerikai színészek után most egy Oscar-jelölt sztár sminkmester vállalta Vida Virág, Los Angeles-i magyar újságíró, az Alapítvány az Alapítványokért amerikai jótékonysági nagykövete felkérésére a jótékonysági kampányban való részvételt. Vida Virág, a sminkmesterek és a mesterfodrászok legnagyobb szakmai díjátadóján a MUAHS Guild Awards-on találkozott az idén Oscar-díjra jelölt sztársminkessel, Donald Mowat-tal, akit felkért az alapítvány Plüss Kommandó projektjében való részvételre. „Donald azonnal nagyon készséges volt, mert a magyarországi forgatási élményei meghatározóak maradtak számára és ezért szívesen állt a magyar koraszülötteket segítő kampány mellé. Már a vörös szőnyegen igent mondott a felkérésemre és az interjúnk után azonnal készítettünk is egy fotót a Plüss Kommandó piros sorszámozott szeretetszalagjával.”

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.
Lifestyle
Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.