Itt vannak a részletek Anger Zsolt esküvőjéről: a nászútról is mesélt a házaspár - videó

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu elsőként beszámolt, nemrég hatalmas örömhírt jelentett be Anger Zsolt a hivatalos Instagram oldalán: egy hónappal ezelőtt, pontosan augusztus 13-án, hivatalosan – és egyébként teljes titokban – összekötötte az életét kedvesével. A színész és felesége, Mettler Emese most részleteket árultak el a nagy napról és arról, hol töltötték a nászutat.

Örök hűséget fogadtak egymásnak

Bár korábban több ismert magyar nővel is párkapcsolatban élt, Anger Zsolt magánéletéről nem sokat lehet tudni: az Aranyélet sztárja Kovács Patrícia és Dobó Kata után évekkel ezelőtt találta meg az igazit Mettler Emese személyében, s már kapcsolatuk elején azt nyilatkozta, hogy hosszú távra terveznek. A színészpárosnak fontos a diszkréció, így nem sokat árulnak el közös életükről a nyilvánosságnak, nemrég azonban kivételt tettek: a Jászai Mari-díjas színész egy Instagram posztban mesélte el, hogy nyáron összeházasodtak.

„Ma egy hónapja, péntek 13-án történt az eset…” – írta akkor bejegyzéshez Anger Zsolt, s csokorba szedett fotókon mutatott néhány pillanatot az esküvőjükről is. Az 52 éves Anger Zsolt 2016 óta van együtt szerelmével, a nála jóval fiatalabb Mettler Emesével. Korábban már megírtuk, a színészt évekig nagyon zavarta a köztük lévő korkülönbség, ezért nem igazán akarta a kapcsolatot. Azonban hamar kiderült, hogy aggályai alaptalanok, azóta pedig boldogabbak, mint valaha. Az újdonsült házaspár most az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol újabb részleteket osztottak meg a nagy napjukról.

Olvass tovább a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2