Anger Zsolt megnősült: itt vannak a fotók az esküvőről

Hatalmas örömhírt jelentett be Anger Zsolt a hivatalos Instagram oldalán: egy hónappal ezelőtt, pontosan augusztus 13-án hivatalosan is összekötötte az életét kedvesével.

Kimondták a boldogító igent

Bár korábban több ismert magyar nővel is párkapcsolatban élt, Anger Zsolt magánéletéről nem sokat lehet tudni: az Aranyélet sztárja Kovács Patrícia és Dobó Kata után évekkel ezelőtt találta meg az igazit Mettler Emese személyében, s már kapcsolatuk elején azt nyilatkozta, hogy hosszú távra terveznek. A színészpárosnak fontos a diszkréció, így nem sokat árulnak el közös életükről a nyilvánosságnak, most azonban kivételt tettek: a Jászai Mari-díjas színész egy Instagram posztban mesélte el, hogy nyáron összeházasodtak.

Ma egy hónapja, péntek 13-án történt az eset…” – írta a bejegyzéshez Anger Zsolt, s csokorba szedett fotókon mutatott néhány pillanatot az esküvőjükről is.

Az 52 éves Anger Zsolt 2016 óta van együtt szerelmével, a nála jóval fiatalabb Mettler Emesével. Korábban már megírtuk, a színészt évekig nagyon zavarta a köztük lévő korkülönbség, ezért nem igazán akarta a kapcsolatot. Azonban hamar kiderült, hogy aggályai alaptalanok, azóta pedig boldogabbak, mint valaha.

A színész posztjából kiderült, hogy az a nap, mikor véget ért sorozatbeli pályafutása különösen nehéz volt számára: édesapja azon az éjjel hunyt el.

Leadfotó: Facebook

Oldalak