Ő Dolhai Attila kamasz lánya: Luca a színpadon tűnt fel apja oldalán

Dolhai Luca örökölte édesapja tehetségét, gyönyörű hangja van.

Együtt lépett fel Dolhai Attila és lánya, Luca

Megtisztelő felkérést kapott Dolhai Attila: ő is egyike volt az 52. Eucharisztikus Kongresszus hírnökeinek, ezen kívül a színész lányával közösen egy énekes produkcióval is fellépett Ferenc pápa érkezése előtt. Bár a színházi premiereket megelőző főpróbahét miatt kissé bonyolultabb volt megfelelő időpontot találni az előadásnak, végül sikerült, és mindannyiunk legnagyobb örömére Dolhai Luca is örömmel vállalta, hogy édesapjával álljon színpadra.

A Kossuth téren énekeltünk két dalt Luca lányommal. Nagyon izgultunk, izzadt a tenyerünk, de nagyon szépen sikerült. Már a próbákon is a lézengő emberek megálltak, énekeltek és tapsoltak. Nagyon nagy öröm volt, de nagy felelősség is” – mondta el a Mokka hétfői adásában a Jászai Mari-díjas magyar musical- és operetténekes.

A Budapesti Operettszínház művésze nagyon büszke tehetséges gyermekére. „Nagy öröm volt hallgatni, együtt lenni vele. Gyönyörűen énekel és nagyon szép. Csodálatos élmény volt ez mindkettőnknek” – mondta el az édesapa.

Dolhai Attila elmondta, hogy bár Luca a színpadon nyugodtnak tűnt, igazából nagyon izgultak mindketten. Pedig Lucának sem idegen már a színpad, a most 18 éves lány tavaly a Virtuózok című műsorban tűnt fel, de már általános iskolás kora óta zenél. Zongorán kezdte a tanulmányait, az iskolai ünnepélyeken rendszeresen fellépett. Családja és barátai ösztönözték, hogy ezen a pályán induljon el, Luca operaénekesnek készül.

A teljes beszélgetést és a részleteket apa és lánya fellépéséből itt tudod megtekinteni:

Luca tavaly a Virtuózokban:

Hatalmas örömhírt jelentett be Anger Zsolt a hivatalos Instagram oldalán: egy hónappal ezelőtt, pontosan augusztus 13-án hivatalosan is összekötötte az életét kedvesével.

Leadfotó: facebook.com/operettszinhaz

Oldalak