Graffitizésen kapták a népszerű magyar rappert, fotók is készültek róla

Győrben láthatták az arra járók vasárnap Menthát, azaz Ozsváth Gergelyt, a Hősök formáció egyik tagját. A művész ez alkalommal azonban nem koncertezni érkezett, hanem egy bevásárlóközpont monumentális külső falát díszítette fel a Győr város nevezetességei előtt tisztelgő graffitivel.

Ozsváth Gergely, művésznevén Mentha, nemcsak a színpadon érzi elemében magát, a veszprémi fiú ugyanis elismert graffitiművész is. Legutóbbi impozáns munkája a veszprémi tűzfalfestmény, de számos egyéb modern alkotás is kötődik a nevéhez. Mentha szeptember 12-én a 15 éves ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont egyik, több mint 30 m2-es külső falát díszítette fel egy olyan látványos fújással, amely a 750 éves Győr város nevezetességeit mutatja be. A képen láthatjuk többek között a városházát, a víztornyot, és természetesen a center épületét is.

Imádom Győrt! Sok barátom és ismerősöm él itt, és azt gondolom, a város a rap fellegvára is, hiszen sok ismert előadó származik innen. A Hősökkel is sokat koncerteztünk itt, és nagyon örülök neki, hogy ez alkalommal a graffiti kapcsán térhettem vissza. Nagyon örültem a felkérésnek, mert mindig nagyon jó érzés tudni, hogy sokan látják a munkámat, és remélem, hogy ezzel színesebbé tudom tenni az emberek életét, adni nekik egy kis pluszt” - árulta el Mentha.

Nagy Imre, a bevásárlóközpont igazgatója így méltatta az alkotást: "Nagyon tetszett a számunkra egyedileg tervezett kompozíció és a kivitelezés minősége. 2021 a jubileumok éve. Győr városa 750 éves, az ÁRKÁD pedig 15, ez is mutatja, hogy szimbiózisban élünk, és büszkék vagyunk arra, hogy a város részei lehetünk".
Kattints a további képekért!

Óriásgaléria a világ legszebb falfestményeiből.

Leadfotó: Instagram

Oldalak