Megrökönyödött a fél világ: Angelina Jolie sosem hallott titkokat árult el Brad Pittről

Az Oscar-díjas hollywoodi színésznő a The Guardiannek adott nagyinterjút, melyben - sok más téma mellett - Brad Pitt-tel való hajdani házasságára, illetve az egykori álomgyári filmmogullal, Harvey Weinsteinnel ápolt kapcsolatára is kitért.

Miközben a világért küzdött, szép csendben válságba jutott a magánélete

Nemrégiben a The Guardiannek adott nagyinterjút a 46 éves amerikai színésznő, az Oscar-díjas Angelina Jolie. Számos egyéb téma mellett kitért Brad Pittel való házasságára is: az egykoron csak Brangelinaként emlegetett sztárpár minden idők talán legdrágább hollywoodi válását bonyolította le, s pereskedésük voltaképpen a mai napig nem zárult le. Ez azonban nem minden, a színésznő ugyanis családon belüli erőszakkal is vádolja az 57 éves világsztárt. Régóta pletykálják, hogy Pitt sokszor agresszíven lépett fel saját gyermekeivel szemben, dühkitörései pedig nem egyszer tettlegességig fajultak.

Jolie az interjúban arról beszélt, hogy miközben azért küzdött, hogy világszerte érvényt szerezzen az emberi jogoknak, nem vette észre, hogy azok a saját otthonában is folyamatosan sérülnek. Amikor a The Guardian munkatársa megkérdezte a hírességet, hogy féltette-e saját és gyermekei testi épségét, ezt válaszolta: "Igen, féltettem a családomat. Az egész családomat."

„Gyakran nehéz észrevenni a személyes dolgokat, különösen akkor, ha a legnagyobb igazságtalanságokra fókuszálsz világszerte, mert azok mellett minden más eljelentéktelenedik” - fejtette ki Jolie, utalva arra, hogy ideig-óráig szemet hunyt exférje - általa vélt - abúzusa felett.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak