Megúszhatja a börtönt a szexbotrányba keveredett András herceg? Kiszivárgott egy titkos irat, amely mindent megváltoztathat

Továbbra is áll a bál a brit királyi családban András yorki herceg szexbotránya miatt. Úgy tűnik azonban, egy nemrég napvilágra került dokumentum végleg pontot tehet az ügy végére.

Feszültség a palotában

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, András herceg szexbotránya letörölhetetlennek tűnő szégyenfoltot ejtett a brit királyi család becsületén. Erzsébet királynő 61 éves fia azután került a figyelem középpontjába, hogy a Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, Virginia Giuffre szexuális visszaélés miatt pert indított a yorki herceg ellen. A nő azzal vádolja a herceget, hogy 17 éves korában megerőszakolta őt Epstein és Ghislaine Maxwel közbenjárásával – állítása szerint egy szórakozóhelyen találkozott a brit királyi család tagjával, aki közösülésre kényszerítette. András tagadja az ellene felhozott vádakat, egy 2019-es interjúban pedig azt mondta, a nagyobbik lányával tartózkodott az említett szórakozóhelyen. A herceg kitart azon állítása mellett, hogy sosem találkozott Giuffre-ral, így megerőszakolni sem tudta őt, sokak szerint azonban árulkodó, hogy épp a szexbotrány kirobbanása után bejelentette, visszavonul a királyi család tagjaként végzett közéleti tevékenységektől. Nos, az ügyet még tovább komplikálja egy most előkerült titkos irat, amelyről eddig senki sem tudott. További részletek a galériában!

Egy New York-i bíróság a napokban hozott nyilvánosságra egy mindezidáig titkos, 12 oldalas megállapodást, amelynek sorain Jeffrey Epstein és Virginia Giuffre egyességet kötnek, hogy félmillió dolláros kárterítés ellenében a nő sosem perel be senkit az Epstein-ügy kapcsán.
Kattints a további képekért!

András herceg szexbotrányába bizony Harry felesége is belekeveredhet azáltal, hogy talán túlságosan is jól ismeri Erzsébet fiát.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak