Szulák Andrea lánya csak úgy ragyog: ilyen szép hölggyé cseperedett a 14 éves Rozina – fotók

Rajongói legnagyobb örömére Szulák Andrea kifejezetten aktív a közösségi oldalain. A minap például egy közös képet osztott meg a lányával, Rozina láttán pedig a követők csak keresik az állukat.

Különleges anya-lánya kapcsolat

Szulák Andrea nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezetőnő már a ’80-as évek óta a köztudatban van, s bár sokáig dolgozott külföldön tánczenészként, a siker Magyarországon sem kerülte el. Sőt: egy idő után már nemcsak a színpadon, hanem a kamerák előtt, műsorvezetőként is elnyerte a közönség szimpátiáját. Magánéletét mindeközben igyekszik a lehető legjobban megóvni: mint ismert, egykori párjától, Gyarmati Gábortól 2007-ben megszületett a gyermeke, ám a szülők kapcsolata végül 2015-ben zátonyra futott, a férfi pedig nemrég Palik László volt párja, Marsi Anikó mellett találta meg a boldogságot. Gyarmati Rozina idén tavasszal már a 15. életévét tölti be, édesanyja azonban csak nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosság előtt. Olykor-olykor azonban kivételt tesz: legutóbb például közösen mentek el a West Side Story című film premiervetítésére, ahol több közös fotó is készült róluk. Galériánkban megnézheted, milyen szép, fiatal nővé cseperedett Andrea kamaszlánya!

A műsorvezetőnő volt párja a kapcsolat felbomlása után elmondta, hogy a szakítás nem volt egyszerű, ám mivel az élet megy tovább, próbál pozitív maradni. Andrea pedig azóta a kislányából és a köztük lévő szoros kapocsból merít erőt.
Kattints a további képekért!

Szulák Andrea több képet is megosztott magáról közösségi oldalán, követői pedig kiszúrták, hogy igencsak nagy átalakuláson esett át az utóbbi időben.

Leadfotó: Instagram/ szulakandrea_official

Oldalak