Sztárok

Mi történt Anastaciával? Szomorú oka van, miért indult el a lejtőn a világhírű énekesnő karrierje

A kétezres évek slágerlistáinak koronázatlan királynője volt Anastacia, aki a hatalmas siker ellenére egy idő után eltűnt a reflektorfényből. Az elmúlt időszakban kezd visszatérni új dalokkal és szereplésekkel, ám voltak évek, amikor semmit sem lehetett tudni róla.

Újra kellett kezdenie

Anastacia Lyn Newkirk, művésznevén Anastacia 1999-ben szerzett magának széles körben ismertséget az I’m Outta Love című dalával, amely hosszú ideig uralta a toplistákat világszerte. Később olyan közismert szerzeményekkel lopta be magát az emberek szívébe, mint a One Day In Your Life, a Left Outside Alone vagy a Paid My Dues – sőt, már a karrierje kezdetén olyan legendás zenészek és előadóművészek figyeltek fel rá, mint Michael Jackson, Elton John, Luciano Pavarotti vagy Mariah Carey. Ráadásul nemcsak Amerikában, hanem Európa-szerte népszerű lett, köszönhetően a kivételes, mezzoszoprán hangjának, fülbemászó slágereinek és egyedi stílusának. Az elsöprő siker ellenére azonban egy ponton megrekedt a pályafutása, majd látványos mélyrepülésnek indult: az énekesnő nemrég őszintén vallott arról, miért kellett hátat fordítania egy időre a hírnévnek és a zenének. Részletek a galériában!

Anastacia mindössze 13 éves volt, amikor az orvosok Crohn-szindrómával diagnosztizálták, ami nem más, mint az emésztőrendszer krónikus gyulladásos betegsége. Emiatt többször feküdt kórházban, és előfordult, hogy halálközeli állapotba került – egy idő után azonban megtanulta, hogyan kell megfelelően kezelni a betegségét, így elindulhatott azon az úton, melyet az álmai megvalósításához jelölt ki magának.
Kattints a további képekért!

Brendan Fraser nem is olyan rég még Hollywood egyik legkeresettebb színésze volt, ma már azonban alig hallani róla. Sokaknak rejtély, vajon mi indította el a lejtőn a filmsztár karrierjét.

Leadfotó: Tim Roney/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...