Sztárok

Mi lett Johnny Depp exével a rágalmazási per után? Amber Heard elmenekült Hollywoodból, hihetetlen, melyik országban kapták lencsevégre

Bennfentesek szerint az egykori hollywoodi színésznő minden kapcsolatát megszakította az amerikai filmiparral, és teljesen új életet kezdett - a jelek szerint Európában.

Tavaly decemberben ért véget a pereskedésük

Tavaly az egész világ a hollywoodi filmcsillag, Johnny Depp, és exfelesége, Amber Heard színésznő maratoni hosszúságú rágalmazási perére figyelt. A kusza és olykor már-már végeérhetetlennek tűnő tárgyalássorozat lezárásaként Heardre nézve kedvezőtlen ítélet született: a Zombieland és az Aquaman sztárjának 10 millió dolláros kellett fizetnie, mert a bíróság szerint szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg Depp jó hírnevét. (Férjét ugyanakkor kétmillió dolláros sérelemdíj megfizetésére kötelezték, mert ő is becsületsértést követett el Heard ellen.) Az egykori házaspár mindkét tagja fellebbezett az ítélet bizonyos pontjai ellen, és végül peren kívül sikerült megegyezniük, de erre csak decemberben került sor. De mi történt azóta Amber Hearddel? A jelek szerint a színésznő teljesen felszámolta hollywoodi kapcsolatait, és Európában kezdhetett új, civil életet. Lapozz, további részletek a galériában!

Heard 2022 nyarán adott túl a Yucca Valley-ben található sivatagi ingatlaján, amit 1,1 millió dollárért értékesített.
Kattints a további képekért!

Néhány évvel ezelőtt még a legnagyobb hollywoodi filmfranchise reklámarcának számított, mostanság azonban egyre kevesebbet hallani felőle - és még a külseje is megváltozott, méghozzá igencsak drasztikusan.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.
Lifestyle
Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?