Sztárok

Adam Levine megtörte a csendet: bevallotta, tényleg csalta-e várandós feleségét egy huszonéves modellel

Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint a Maroon 5 frontembere, Adam Levine hónapokig csalta várandós feleségét egy huszonéves modellel: az énekest a szerető buktatta le, miután nyilvánosságra hozta az üzenetváltásaikat.

Mindent kiposztolt a szerető

Korábban bombaként robbant a hír, miszerint Emily Ratajkowski házassága zátonyra futott, ugyanis jelenlegi férje, Sebastian Bear-McClard megcsalta – a szakításukról szóló hírek akkor röppentek fel, miután néhány szemfüles követő kiszúrta, hogy a 31 éves topmodell már nem viseli a jegygyűrűjét. Nem sokkal később újabb sztárpár magánéleti válsága sokkolta rajongók millióit: a futballista Gerard Piqué tízévnyi együttélés után megcsalta a bombázó kolumbiai énekesnőt, Shakirát, ráadásul egy 22 éves egyetemistával. Nos, a minap újabb megcsalási botrány rázta meg a celebvilágot: alig öt nappal azután, hogy a Maroon 5 frontembere, Adam Levine és a felesége bejelentették harmadik gyermekük érkezését, a 23 éves modell, Sumner Stroh TikTok oldalára felkerült egy videó, amelyben a lány azt állítja, hónapokon keresztül viszonya volt az énekessel. Az eset kiszivárgása óta rengetegen kritizálták Levine-t, aki ezért nemrég úgy döntött, megtöri a csendet és őszinte vallomást tesz.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...