Sztárok

Ezért válik a topmodell Emily Ratajkowski – nyomós ok áll a háttérben

A hirtelen jött, váratlan fordulat hátterében valószínűleg megcsalás áll.

Már a gyűrűjét sem hordja

Emily Ratajkowskit nem csak a világ egyik legdögösebb topmodelljeként, de híres színésznőként, politikai aktivistaként, vállalkozóként és médiaikonként is számontartunk. Férjével, Sebastian Bear-McClard-al 2018-ban vállalták fel kapcsolatukat és alig néhány héttel később össze is házasodtak. Első gyermekük, Sylvester Apollo Bear, pedig tavaly született meg.

A szemfüles rajongók néhány nappal ezelőtt azonban észrevették, hogy valószínűleg homokszem került a gépezetbe, ugyanis a gyönyörű topmodell már nem hordja a gyűrűjét. Egy közeli ismerős Page Six-nek adott információ szerint férje már többször is megcsalta Emily-t, aki emiatt már tervezi a válást, azonban a bírósági rendszerekben egyelőre nem szerepel hivatalosan a válókereset beadása.

Emily Ratajkowski válása

Forrás: Blikk, Page Six
Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.