Sztárok

Ezért válik a topmodell Emily Ratajkowski – nyomós ok áll a háttérben

A hirtelen jött, váratlan fordulat hátterében valószínűleg megcsalás áll.

Már a gyűrűjét sem hordja

Emily Ratajkowskit nem csak a világ egyik legdögösebb topmodelljeként, de híres színésznőként, politikai aktivistaként, vállalkozóként és médiaikonként is számontartunk. Férjével, Sebastian Bear-McClard-al 2018-ban vállalták fel kapcsolatukat és alig néhány héttel később össze is házasodtak. Első gyermekük, Sylvester Apollo Bear, pedig tavaly született meg.

A szemfüles rajongók néhány nappal ezelőtt azonban észrevették, hogy valószínűleg homokszem került a gépezetbe, ugyanis a gyönyörű topmodell már nem hordja a gyűrűjét. Egy közeli ismerős Page Six-nek adott információ szerint férje már többször is megcsalta Emily-t, aki emiatt már tervezi a válást, azonban a bírósági rendszerekben egyelőre nem szerepel hivatalosan a válókereset beadása.

Emily Ratajkowski válása

Forrás: Blikk, Page Six
Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.