Sztárok

Így kívánt kellemes ünnepeket Diana hercegnő és Károly herceg - Íme a régi karácsonyi üdvözlőlapok

Jövőre lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő autóbalestben életét vesztette Párizsban. A királyi család többgenerációs hagyományát követve, Károly herceg és ő házasságuk ideje alatt minden karácsonykor üdvözlőlapokkal örvendeztették meg családjukat és barátaikat. Nézd meg, hogyan kívántak boldog karácsonyt!

Diana hercegnő és Károly herceg első közös üdvözlőlapja

1981, első közös üdvözlőlapjuk - egyben az utolsó -, amelyen csak ketten szerepelnek. A kép júliusban tartott esküvőjükön készült.  

Az első üdvözlőlap, amelyen már Vilmos herceg is szerepel

1982-ben már elsőszülött fiuk, Vilmos is látható. Vilmos, Cambridge hercege az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a 2. helyet foglalja el apja után, így ő a trón várományosa.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: goodhousekeeping.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...