A brit színész meglátogatta a lányát miután annak barátja évekre börtönbe került

Danny bebizonyította, hogy ott van, hogy támogassa a lányát, bármi is történjen, ahogy elindult az új lakása felé, ahol most egyedülálló anyukaként él kisfiával.

A csaló barát

Danny Dyer komornak tűnt szerdán, amikor meglátogatta lányát, Danit, miután volt barátját, Sammy Kimmence-t 3,5 év börtönbüntetésre ítélték.
Az EastEnders legendája szakított egy kis időt 24 éves lányára és annak kisfiára, Santiagóra, miután a lány szakított kétéves románc után Kimmence-szel, akit 3,5 év börtönre ítélték, amiért két idős férfitől, a 91 éves Peter Martint és a 81 éves Peter Haynest közel 34 000 fontot csalt ki.

A 43 éves szappanopera sztárja állítólag megkönnyebbült, hogy szeretett lánya véget vetett a Kimmence-szel való kapcsolatának, miután rájött, hogy milyen hatalmas bűntetteket követett el.

Most Danny bebizonyította, hogy bármi történjék is, ő ott van, hogy támogassa lányát, amikor az új lakása felé vette az irányt, ahol mostantól egyedülálló anyukaként él kisfiával.
Danny komornak tűnt, ahogy szerdán az autójából kiszállva lefotózták. A tévés kedvence egy laza, szürke pólót és egy sötét farmernadrágot viselt.

Oldalak

  • 1
  • 2