Meghan Markle megbánhatja az Oprah interjút mert a bosszúálló természete minden hidat felégetett mögötte

Meghan Markle lehet, hogy hibát követett el az Oprah-nak adott interjújával, mivel bár lehet, hogy a sarkára állt, holott a hídépítés talán jobb lett volna, mondják a királyi kommentátorok
akik szerint lehet, hogy Meghan ezt még megbánja.

Honnan eredt ez a mérhetetlen harag?

Sussex hercegnéje nem fogta vissza magát az Oprah-val folytatott beszélgetésében, de állításai talán hidakat égettek fel egy olyan időszakban, amikor a gyógyulás talán jobb lett volna.

Az interjú megosztotta a véleményeket Meghanról és Harry hercegről, egyesek ünnepelték, hogy lerántották a leplet a királyi család belső botrányairól, míg mások szerint árulással ér fel, hogy ennyire őszinte volt.

Most a Channel 5 új dokumentumfilmje Meghan felemelkedését vizsgálja majd, mielőtt a Suits című tévéjátékban játszott volna, és a világ egyik legbefolyásosabb nőjévé vált.
Az életébe vetett pillantás akkor kerül bemutatásra, amikor a hercegné a 40. születésnapját ünnepli, de kérdéses, hogy kellett volna-e ennyire kritikusan viszonyulnia a királyi családhoz, és lehet, hogy még megbánja, hogy kiakadt. Meghan azt mondta, hogy hiányzott számára a támogatás, ami miatt elszigetelődött, miközben mentális egészségügyi problémákkal küzdött.

Oldalak

  • 1
  • 2