5 titok Dér Heni életéből – Szenvedélyesen szereti a zuhanást

A Femcafe Top secret című sorozatában ezúttal Dér Henit, a Femcafe Birthday Night sztárfellépőjét faggattuk ki különleges hobbijairól, furcsa szokásairól és minden egyéb titkáról. A gyönyörű és sportos énekesnő izgalmas dolgokat árult el magáról, ezekről eddig legnagyobb rajongói sem tudhattak.

TITOK #1

Dér Heni megsúgta, egyszerűen imád mindenféle extrém sportot kipróbálni, tulajdonképpen ez a hobbija. Rengeteg munkája és egyéb elfoglaltságai mellett azonban csak ritkán tud elszabadulni egy teljes hétvégére. A legjobban a tandemugrást szereti, erről részletesebben is mesélt. „Majdnem minden évben elmegyek tandemet ugrani. Szenvedélyesen szeretem ezt a sportágat. A szülinapok közeledtével a barátaim mindig aggódnak, nehogy tandemugrással lepjem meg őket. A tandemoktatóm, akivel rendszeresen ugrom, nem érti, miért nem csinálom meg végre a vizsgát és ugrom egyedül. Úgyhogy most ez az egyik tervem” – mondta.

TITOK #2

„Tavaly megszereztem a búvárvizsgámat, az is nagyon-nagyon leköt, teljesen más kikapcsolódási forma. Egyre nagyobb szenvedélyemmé fog válni, úgy érzem. Csodálatos állatvilágot láthat az ember a víz alatt, teljesen más dimenziója a földi létnek” – mesélte Heni, aki azt tervezi a jövőben még több időt szentel a búvárkodásnak.

TITOK #3

„Imádok főzni, az engem olyan mértékben kikapcsol, szerintem ezt nem is gondolnák rólam. Ilyenkor egy teljes menüt el szoktam készíteni, aminek a szomszédok nagyon örülnek. Mivel ugyanis jelenleg egyedülálló vagyok, nekik szoktam kóstolót vinni, vagy áthívom őket és együtt esszük meg. Imádok újdonságokat kipróbálni, nagyon szeretek klasszikus recepteket feldobni valamivel. Szeretek például süteményeket sütni, pedig nem vagyok édesszájú” – árulta el az énekesnő.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: facebook.com/henriettader

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!