4 meglepő tény az elhunyt Joe Cockerről

Az angol születésű zenészlegenda, Joe Cocker 70 éves korában december 22-én életét vesztette. Az énekes tüdőrákban szenvedett és már jó ideje egy kis elhagyatott észak-amerikai világban élt. Új albumán még idén is dolgozott, amit jövőre mutattak volna be. Nyugodjon békében Joe Cocker!

Szegény gyerekkora volt

A Grammy-díjas blues- és rockénekes 1944. május 20-án született az angliai Sheffieldben. Életpályája kezdetén szegény munkásgyerek volt. Lakatosként, gázszerelőként és benzinkutasként is dolgozott.

Álnéven indította karrierjét

Joe Cocker első zenei sikereit 1963-ban aratta, a Vance Arnold and the Avengers nevű bandával, ahol ő maga volt Vance Arnold. Az ekkori felvételek több mint 30 évvel később láttak napvilágot 1999-ben. Akkoriban még azt is elmondhatták, hogy a Led Zeppelin előzenekara voltak.

Fotó: heavy.com

Oldalak

Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...