Világsztárok, akikről nem is sejtetted, hogy rokonok

A külföldi sztárvilágban annyi a celeb, mint égen a csillag, így hát nem csoda, ha akadnak köztük olyanok, akik szegről-végről rokonok. Cikkünkben fény derül a "nagy összefonódásokra"!

Angelina Jolie és Hillary Clinton

Lám, lám! A filmipar femme fatalja és az Egyesült Államok külügyminisztere kilencedfokú unokatestvérek. Vajon hálaadáskor összeül "a család"?

Brad Pitt és Barack Obama

Angie és Brad nem is lenne olyan tökéletes páros, ha nem lenne annyi közös vonásuk. Még a rokonságuk is hasonszőrű, mert Brad Pitt Obama elnök kilencedfokú unokatestvére. Nagy zsivaj lehet a Fehér Házban, mikor Brangelináék látogatóba mennek.

Fotók: mirror.co.uk, clintonfoundation.org, parade.com, blog.heartland.org

Oldalak

Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.