Sztárok

Ők voltak 2019 legdögösebb magyar sztárkismamái - Fotók

Az anyaság bizony minden nőnek jól áll, nekik pedig különösen.

A magyar sztároknál sokat járt a gólya

A magyar hírességeket sem kerülte el az idei baby boom, rengeteg sztárbaba született az elmúlt 12 hónapban. A legtöbb újdonsült kismama egyáltalán nem rejtegette a pocakját, a várandósság intim pillanatait a közösségi médiában folyamatosan nyomon követhettük. A rajongók egy emberként szorítottak, hogy a kicsik és anyukájuk egészségesen és boldogan hagyhassák el a szülőszobát, ami szerencsére minden esetben sikerült is.

Az évnek azonban hamarosan vége, ezért arra gondoltunk, hogy összegyűjtjük azokat a hazai sztárokat, akik ebben az évben újra vagy éppen először váltak édesanyává. Egy biztos: mindegyikőjüknek jól állt a terhesség, csak úgy ragyogtak.

Külföldön a brit királyi csemetét, Harry herceg és Meghan hercegné gyermekét várták a leginkább

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...