Sztárok

Ők lettek 2018 legtöbbet hallgatott zenészei - Itt a lista

A Spotify közzétette az idei listát.

Ő lett a győztes

Idén is kiderült, hogy kik a legtöbbet hallgatott zenészek a világon: a Spotify nemrég közzétette a legnépszerűbb előadókat felsoroló listáját, amely szerint 2015 és 2016 után harmadszorra is Drake lett a legtöbbet hallgatott férfi előadó. A rapper számait 8,2 milliárd alkalommal hallgatták meg a legnagyobb zenestreaming-szolgáltató felhasználói, mellyel a Spotify valaha legnagyobb hallgatottságot elért alkotója lett. Drake új, Scorpion című lemeze és az azon hallható God’s Plan is az első helyeken szerepeltek kategóriáikban.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.