2012 legédesebb sztárbabái 2. rész

Cikkünk előző részében már bemutattuk az év első felének legaranyosabb sztárbabáit, ahol többek között Beyoncé, Jack Osbourne és Ben Affleck gyermekeinek első fotóit is megnézhettük. Mi azonban senkiről sem szeretnénk megfeledkezni, következzen hát további öt édes kis csöppség.

India Rose Hemsworth
Született: Május 10.
Szülők: Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Chris Hemsworth egyszerűen odáig van kislányáért. Rengeteg kép készült róluk, amelyeken a büszke apuka ölelgeti, puszilgatja Indiát. Chris ezért joggal került be a legaranyosabb szárapukák összeállításunkba is, akiről félig magyar származású felesége, Elsa Pataky is csak jókat tud mondani: "Hozzá érzem magam a legközelebb a világon, és nagyon jól megértjük egymást. Az pedig, hogy látom, mennyire jó apa...hiszen nem elég, hogy szereted a másikat, ha családot akarsz, az is kell, hogy jó szülő váljon belőletek."

Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson
Született: Július 15.
Szülők: Uma Thurman és Arpad Busson

A sztárvilág talán leghosszabb nevével büszkélkedhet Uma Thurman kislánya, Rosalind, akit a család barátai és az ismerősök az egyszerűség kedvéért csak Lunának szólítanak. A színésznő elmondása szerint a kislány mindegyik keresztnevének különleges jelentése van, ezeket azonban nem szeretnék elárulni. A kis Rosalind mindenesetre nagyon édes, ahogy homlokráncolva alszik anyukája karjaiban, - biztosan ezt a sok nevet memorizálja éppen.

Theodora Rose Williams
Született: Szeptember 18.
Szülők: Ayda Field és Robbie Williams

Ez év szeptemberében a szabad szájú énekessel, Robbie Williamsszel is nagyot fordult a világ, amikor megszületett kislánya, Theodora Rose, akit többnyire csak Teddynek becéznek. Robbie eleinte el sem tudta képzelni, hogyan fogja majd apai teendőit elvégezni, azóta azonban láthatóan összehangolódtak a kis Rose-zal, és már a pelenkázás sem okoz neki gondot.

A következő oldalon még 2 cuki csöppség képeit nézegetheted.

Oldalak

Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...