10 izgalmas tény a világhíres Joey Tribbiani megszemélyesítőjéről Matt LeBlancról

A híres színészt, Matt LeBlancot, mindenki jól ismeri Joey Tribbiani szerepének köszönhetően a kasszasikerű Jóbarátok sorozatból. De amikor 2004-ben véget ér a sorozat és Joey spin-offja kudarcot vallott, meglehetősen kikerült a figyelem középpontjából. Tudni szeretnéd, mi történt vele?

Mindannyian Joey-ként ismerjük őt, félelmetes nőcsábászként, de mit tudunk valójában róla? Itt van néhány kevésbé ismert tény a francia-kanadai apától és olasz anyától származó Matt LeBlancról, amelyek segítenek jobban megismerni a születésnapos színészt:

Lapozz a folytatásért!

1. Modell szeretett volna lenni 1967. július 25-én született Newton-ban, de 17 évesen New Yorkba költözött, hogy modell legyen, ám azt mondták neki, hogy túl alacsony ahhoz. Viszont színésznek nagyon is jó volt, és reklámokban, kisebb tévéműsorokban és filmekben szerepelt. Olyan reklámokban tűnt fel, mint amilyen a Levi's 501, a Coca-Cola, illetve Heinz ketchup, amivel elnyerte az Arany Oroszlán díjat az 1987-es Cannes-i Filmfesztiválon. Sőt, még a Rém rendes család spin-offjában is szerepet kapott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak