Villámgyors fahéjas bundás alma - Egyszerűen abbahagyhatatlan

Könnyű és nagyszerű desszertötlet hétvégére.

Fahéjas bundás alma - Hozzávalók

  • 5-6 db alma
  • 1-2 tojás
  • 2 dl tej
  • liszt
  • 1 kiskanál cukor
  • kevés só
  • vanília aroma
  • olaj
  • őrölt fahéj
  • porcukor

Elkészítés

Az almákat pucoljuk meg és vegyük ki a magházat. Daraboljuk tetszőleges méretű és formájú darabokra. Majd egy tálba a tejből tojásból, cukorból, sóból és lisztből készítsünk sűrű palacsinta tésztát, majd tegyük bele a vanília aromát. Ebbe a masszába forgassuk bele az almákat, amiket majd forró olajba süssünk ki. Tálaláskor a tetejét szórjuk meg porcukorral és fahéjjal!

Még két isteni desszertért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!