Megmaradt a párizsi? Sebaj, készítsd el belőle a világ legolcsóbb ételét!

Villámgyors, laktató és egy kicsit azért retró is.
Párizsis tészta
Hozzávalók:
- 40 dkg párizsi
- 50 dkg tészta
- 1 vöröshagyma
- 1 kk pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 1 tojás
- 15 dkg trappista sajt
- só
- bors
- olaj
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd rádobjuk az ugyancsak apróra felkockázott párizsit. Sózzuk, borsozzuk, egy kicsit összesütjük, majd levéve a tűzről megszórjuk pirospaprikával. A tejfölt eldolgozzuk a tojással, majd ráöntjük a közben bő vízben kifőzött, lecsöpögtetett tésztára. Alaposan összekeverjük az egészet, majd tűzálló tálba téve, sajttal megszórva addig sütjük, amíg meg nem pirul a teteje.