Tudod, hogy készül a valódi cordon bleu? Itt az ellenállhatatlan recept!

Egy laktató ebéd elengedhetetlen eledele.
Cordon bleu
Hozzávalók:
- 40 dkg borjúcomb
- 4 szelet sonka
- 4 szelet ementáli sajt
- 10 dkg vaj
- 15 dkg liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 2 tojás
- só
- bors

Elkészítés:
A kiklopfolt hússzeletek belsejét mélyen bevágjuk, majd kívül és belül is megsózzuk és -borsozzuk. A húsokba vájt zsebbe egy-egy szelet sonkát és sajtszeletet fektetünk, majd a nyílást hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük. Innentől pedig már úgy dolgozunk vele, mintha rántott húst készítenénk: a megtöltött hússzeleteket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd olvasztott vajban aranybarnára sütjük. Vaj helyett egyébként nyugodtan használhatunk olajat is a sütéshez. Sütőben sült krumplival, rizzsel és párolt zöldségekkel is isteni falat.