Tonhalsaláta - Frissítő, citromos saláta

Ez egy finom, egészséges, és könnyű saláta a tonhal kedvelőinek. A citrom miatt kellemes, frissítő hatású könnyű saláta.

Hozzávalók:

  • 1 marék madársaláta
  • 1 marék rukkola
  • 1 marék római saláta
  • 1 marék radicchio saláta
  • 130 g olajos tonhalkonzerv
  • 0.5 db citrom
  • Zöld olívabogyó
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • 3 evőkanál olaj a tonhalkonzervből

Elkészítés:
A nagyobb levelű salátákat felcsíkozzuk, a rukkolát, madársalátát hozzáadjuk, és egy tálban összekeverjük őket. Most az öntetet készítjük el. Egy csészébe tesszük az összetevőket, alaposan elkeverjük, majd a salátára öntjük, végül kezünkkel beleforgatjuk a salátába. Ezután a salátát elrendezzük a tányéron, rajta pedig a tonhalat. A citromból szeleteket vágunk, és az olívabogyókkal együtt a saláta tetejére rakjuk. Egy kevés citromlevet nyomjunk a tonhalra, és kétszersülttel, vagy pirítóssal fogyasszuk.
 

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.