Hirdetés

Családi adag ötszáz forintból: a legjobb tejfölös krumplifőzelék

Nagyon egyszerű, szuper és hagyományos. Kell ennél több?

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 2 babérlevél
  • 2 ek napraforgó olaj
  • 1 ek finomliszt
  • 1 tk majoranna
  • 1 kk fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • 150 g tejföl

Tejfölös krumplifőzelék elkészítése

A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, majd sós és babérleveles vízben megfőzzük (annyi víz kell hozzá, amennyi épp ellepi). Rántást készítünk a lisztből és olajból, hozzáadjuk a majorannát, paprikát és kevergetve berántjuk a főzeléket. Felfőzzük, beleöntjük a tejfölt is, tovább felfőzzük és fogyaszthatjuk.

Lapozz tovább a legjobb burgonyás receptekért!

Fotó: Annabellekarmel.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!