Tippek téli fáradtság ellen: 5 újdonság, ami felpörget

Eláruljuk, hogy nekünk mi segít a fárasztó hétköznapokon. Termékajánló következik!

Ránk fér egy kis energia

A tavaszi kimerültség a legtöbb embernél előfordul a tél végével. Ilyenkor általában megmagyarázhatatlan fáradtság és kimerültség tör ránk és nem is tudunk úgy koncentrálni a napi feladatokra, ahogyan kellene. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nehezen kezdjük el a hetet, fáradtabbak vagyunk, és egyszerűen nem tudunk visszarázódni a dolgos hétköznapokba. De ha még szerdán is ólmos fáradsággal küzdünk, akkor lehet, hogy szükségünk van valamire, ami extra energiát biztosít a szervezetünknek. Ezért gondoltunk egyet, és összeszedtük azokat a frissítőket, amik minket kellő mennyiségű varázslattal látnak el ahhoz, hogy még a megmagyarázhatatlanul hosszú munkanapokat is túléljük.

Nespresso: Különleges ízek a kávé őshazájából

A Nespresso idén januárban izgalmas felfedezőútra invitálja a kávérajongókat Afrika szívébe. A két új limitált kiadású kávékapszula, az Arabica Ethiopia Harrar és a Robusta Uganda kávék megalkotását a kávé eredetét körbefonó, varázslatos történetek ihlették. Az egyik őrleményben az Arabica szülőföldjén termett etióp kávét élvezhetjük, míg a másiknál egy Ugandából, a Robusta fajta feltételezett szülőföldjéről származó kávét kóstolhatunk. Az Arabica Ethiopia Harrar és a Robusta Uganda kivételes ízei hűen tükrözik a származási helyek és fajták jellegzetes aromaprofilját.

A tea, a gyümölcslé és gyógynövények fúziója

Mostantól, ha relaxálnál és innál valami finomat, új dimenziók és meglepő ízkombinációk nyílnak meg számodra a felfrissülésben. A FUZETEA termékei ugyanis az egész világot bejáró hódító útjuk után végre Magyarországra és további 35 országba érkeztek, hogy az európai fogyasztók is örömüket lelhessék a tea, a gyümölcslé és a gyógynövények ízének egyedi, tökéletes kombinációjában. Az ice tea-ben található természetes összetevők keverékével és az érzékszerveinket stimuláló, dinamikus ízkombinációkkal a márka a testnek és a léleknek is kedvez, hiszen nemcsak finom felfrissülést kínál, hanem a pihenés és a saját magunkra fordított idő lehetőségét is, annak minden fontos pillanatával együtt.

Egy új kávézói élmény az otthonunkban

Bár tudjuk, hogy Starbucksba járni nem csak magáért a kávéért érdemes, de azért mégiscsak nagyszerű hír, hogy január közepétől a márka négy kiemelkedően népszerű szemes kávéja, az Espresso Roast, a Guatemala Antigua, a Colombia és a Kenya kapszulás verzióban is elérhetővé válnak a kávézókban. Ez azt jelenti, hogy mostantól a Starbucks legfinomabb, 100%-ig arabica kávéból készült eszpresszóit akár már kora reggel, az otthonodban is élvezheted egy szál pizsamában, sorban állás nélkül. Hát lehetne ennél jobban kezdeni egy hideg téli napot?

A teljes értékű étkezések alternatívája

Az étkezést helyettesítő okosételek karrierje 2014-ben, az Egyesült Államokból indult. Azóta számos európai márka is megszületett, de Magyarországra először a ChiaShake érkezett, mely költséghatékony és egyszerű alternatíváját kínálja a teljes értékű étkezéseknek. Több, mint egy hagyományos shake, mivel a fehérjén túl tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat is. Az elérhető vanília-, banán-, eper-, csokoládé- és pisztáciaízek megadják a változatosságot, de a fogyni vágyók, a vegánok, a sportolók, valamint a glutén- és laktózérzékenyek is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.

Swiss Laboratory: Az alpesi vitaminital

A profitorientált termelés következménye, hogy napjainkra az élelmiszerek hasznos tápanyagtartalma csökkent. Kiegyensúlyozatlan táplálkozásunk csak tovább rontja a helyzetet A Swiss Laboratory eredeti svájci alapanyagokból fejlesztett élelmiszerei vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel dúsítottak, így támogatják a szervezet kiegyensúlyozott működését.

Mindet megkóstoltuk, és aztán az összeset befaltuk.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak