Hatalmas örömhírt jelentett be Steiner Kristóf

Nagyon örülünk a boldogságának.

Hatalmas örömhírt jelentett be Steiner Kristóf

Tavaly októberben írtuk meg, hogy letartóztatták a 35 éves Steiner Kristófot Tel Avivban. "A rendőrségi bejelentés szerint megtámadtam egy idős asszonyt, miután hiába koldultam pénzt és ételt, visszautasított" - ismertette Facebook oldalán a történteket. 4 órán át tartották börtönben, ezután elengedték, de az ügyben nyomozást indítottak.

Kristóf értetlenül állt az eset előtt, és kitartott amellett, hogy ártatlan. Ezt egyébként nemrég az izraeli rendőrség is elismerte: hivatalos közleményben értesítették, hogy tévedtek vele kapcsolatban. Az újságíró-műsorvezető friss Facebook posztjában boldogan számolt be a hatalmas örömhírről.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Instagram/whitecityboy

Oldalak

Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!