Spenótfőzelék - Recept

A főzelék nem csak egészséges, de még gyorsan el is készül, így nem kell egész nap a konyhában állnunk, és még valami jót is teszünk a szervezetünkkel.

Hozzávalók

  • 15-20 dkg spenót
  • 2,5 dl víz
  • 4-5 nagyobb fokhagyma
  • 4 dl főzőtejszín
  • 3-3,5 ek rizsliszt

Elkészítés

A spenótot megmossuk, apróra vágjuk, és felrakjuk egy lábasba 2 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel főni. Ezután hozzáadjuk a fokhagymát. Közepes gázon hagyjuk főni. Míg rotyog, addig a maradék főzőtejszínt összekeverjük a rizsliszttel, majd belekeverjük a spenótba. Megvárjuk, hogy felrotyogjon, és kész is.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: from-snuggs-kitchen.com

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.