Roston sült koktélparadicsom rukkolával
Télen gyakran megfeledkezünk az egyszerű, de annál finomabb saláták fogyasztásáról, ami elég nagy hiba. Épp ezért készítsük el ezt a finomságot.
Hozzávalók
- 2 csésze koktélparadicsom
- 2 ek. olívaolaj
- só
- 2 csésze rukkola
- 1 ek. balzsamecet
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A paradicsomokat tegyük egy kis tepsibe, locsoljuk meg őket egy kanál olívaolajjal, és sózzuk meg. Süssünk 45 percigm közben kevergessük meg őket időnként. Amikor a paradicsomok megrepedeznek és szuperédesek lesznek, kész is!
A rukkolát forgassuk meg egy kanál olívaolajban, balzsamecetben, és súzzuk meg egy kicsit, majd öntsük hozzá a sült paradicsomot. Ez a köret tökéletesen illik a milánói csirkemellekhez.
Fotó: katherinemartinelli.com