Milánói csirkemell

Az egyszerű, hagyományos rántott hús helyett, készítsünk inkább egy klönlegesebb ízvilágú ételt.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    4 db csirkemellfilé
  • 1 csésze tej
  • 2 csésze zsemlemorzsa összekeverve 1 tk. frissen őrölt paprikával, és 1 tk. sóval
  • kb. 1/2 csésze extra szűz olívaolaj

Elkészítés

Helyezzük a csirkemelleket két zsírpapír közé. Egy klopfolóval ütögessük őket addig, amíg olyan vékonyak nem lesznek, hogy kis híján keresztüllátunk rajta (kb. fél centi). Öntsük a tejet egy kisebb lábosba, a morzsás keveréket pedig egy lapos tányérba. A hússzeleteket mártsuk bele a folyadékba, majd forgassuk meg őket a morzsában is. Ha már minden szeletnek vékony, egyenletes bundája van, forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy teflon serpenyőben, és helyezzük őket bele. Egy mellszeletet kb. négy percig süssük, ennyi idő alatt szép barna és ropogós lesz kívül, majd fordítsuk meg, és további 2-3 percig pirítsuk a másik oldalát.

Friss salátával tálaljuk.

Ezt is ajánljuk: Narancsos sajtlabdák - Katt ide!

Oldalak

Utazás
Most először nyilatkozott a Rákosrendezőn kialakítandó új városrész, a mini-Dubajként emlegetett részleteiről Mohamed Alabbar, a befektető tulajdonosa.
Sztárok
Hetek óta vad pletykák keringenek arról, hogy Vilmos újra régi szeretője, Rose Hanbury mellett találta meg a boldogságot, akivel állítólag jelenleg is Katalint csalja. Nos, Rose most tiszta vizet...
Lifestyle
Mivel ösztönös mozdulatsorról van szó, ezért az emberek többségének fel sem tűnik.