Ropogós spárga snack - Recept
A spárgaszezonnak lassan vége, de még gyorsan süthetünk ebből az egészséges zöldségből valami igazán finomat! Mutatjuk, hogyan készíthetjük el!
Hozzávalók
- 1 csokor zöld spárga
- 2 tojásfehérje
- liszt zsemlemorzsa
- reszelt parmezán
- só, bors
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Közben a spárgákat tisztítsuk meg és a fás részeiket törjük le. Készítsünk elő két kis tálkát, egyikbe tegyük a felvert tojásfehérjéket, a másikba pedig a sóval, borssal ízesített lisztes-zsemlemorzsás-parmezános elegyet. A spárgákat először mártsuk bele a tojásba, majd a zsemlemorzsás tálkában is forgassuk meg óvatosan. Így helyezzük őket a sütőrácsra tett fóliára és nagyjából 15 perc alatt süssük készre őket.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!