Kipróbáltuk: roppanós csodapanír diétásan, amitől isteni lesz a rántott hús

Olyan finom lett tőle a rántott hús, hogy még a köret is meglepődött.

Hozzávalók

  • 6 csirkemell filé
  • 3 felvert tojás
  • másfél csésze szénhidrátcsökkentett liszt
  • 3 csésze darált mandula
  • fél csésze reszelt parmezán
  • másfél teáskanál fokhagymapor
  • 1 csokor petrezselyem aprítva
  • ízlés szerint só és bors

Rántott hús csodapanírban: elkészítés

A csirkét szeletekre vágjuk, majd bepanírozzuk. Először megforgatjuk a fűszeres (sózott, borsozott) lisztben, majd a tojásban és a mandulás-parmezános-fokhagymás-petrezselymes keverékben. Ha kész vagyunk, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztassuk fel a húsokat, kevés olajat csepegtessünk a szeletekre és mehetnek a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. fél órára.

Jöhet mellé egy jó köret, aztán egy retró desszert? Akkor kattints a következő oldalra a baconnel tűzdelt tepsis burgonya, és a Fanta szelet receptjéért!

Fotók: Recipetineats.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!