Recept

Biztosan neked is az egyik kedvenced: Pozsonyban nyitja meg első külföldi üzleteit a magyar alapítású szeletbár

A több mint 30 hazai szeletbár után külföldön is megnyitotta első üzletét a magyar alapítású hálózat. A pozsonyi szeletező november vége óta kínálja minőségi alapanyagokból készülő pizzáit az olasz ízek szlovákiai szerelmeseinek.

Országszerte több mint 30 üzlet

Az első szeletbár 2013-ban nyitott meg a budapesti bulinegyed szívében, a Király utcában. Az elmúlt évtizedben a minőségi olasz pizzát kínáló üzletek száma országszerte több mint harmincra emelkedett. Ma már a főváros mellett számos vidéki nagyvárosban, házhozszállítási- és átvételi ponton, sőt foodtruckokban is beszerezhetőek a nagy népszerűségnek örvendő pizzaszeletek.

A legújabb üzlet november 24-én nyitott meg a szlovák fővárosban, a hangulatos óvárostól és a vártól néhány percnyi sétára. A pozsonyi üzletben a Magyarországon már megszokott minőségű, szuperkönnyű és ropogós pizzák mellett sajátmárkás termékeket, üdítőket, kanalas desszerteket, fűszerolajokat és kézműves sört is kínálnak a vendégeknek.

pizza me pozsony szlovákia üzletnyitás

Olasz termelőktől származó alapanyagok

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a termékeink minősége ugyanolyan legyen, bármelyik Pizza Me üzletben is járunk a világon. Éppen ezért a többségében olasz termelőktől származó alapanyagainkat – ahogy minden magyar üzlet esetében is – központilag szerezzük be, és a budapesti központból, konyhakész formában szállítjuk pozsonyi szeletbárunkba” – hangsúlyozta Eran Friedman, a Pizza Me egyik társalapítója.

A pizzalánc külföldi terjeszkedése ezzel nem áll meg: még az idei évben megnyílik a második szlovákiai üzlet is, jövő évtől pedig még több európai ország pizzaimádói élvezhetik a Pizza Me finomságait.

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.