Recept

A tökéletes nyári grillezés összetevői: minőségi alapanyag és saját készítésű pác

A nyarak egyik legjelentősebb gasztronómiai élménye a grillezés. Amellett, hogy a közös kerti sütögetések során különböző ízkombinációkat varázsolhatunk az asztalra, remek alkalmakat nyújtanak arra is, hogy minőségi időt töltsünk a szeretteinkkel.

Minőségi ételek a kerti partin

A jó társaságon kívül még további két fontos elemre is szükségünk van a grillezéshez: minőségi alapanyagra és saját készítésű pácra. A PICK Friss hús logóval ellátott termékek pedig olyan termékelőnyökkel rendelkeznek, melyek egyedülállóak a friss sertéshús piacán.

Manapság egyre több a tudatos vásárló, akik az alapanyagok kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítanak a termékek eredetére, minőségre. A nyári grillezések során szintén fontos, hogy a legjobb hozzávalókból dolgozzunk – legyen szó a húsokról és a pácokról is –, hiszen nem mindegy, milyen minőségű étel kerül a kerti partin az asztalra. A húspultok kínálatában azonban nem könnyű eligazodni, ezért is egyre népszerűbbek az előre csomagolt és márkázott termékek, amelyek a csomagolásokon feltüntetett információkkal segítik a választást.

grillezés otthon pick saját pác

Tökéletes grill-élmény

A PICK Friss hús termékei biztosítják azokat a termékelőnyöket, amelyek egyedülállóak a friss sertéshús piacán. A húsok származása teljes mértékben nyomon követhető: magyar gazdaságból érkeznek és az egész folyamatot a gyártó felügyeli. A minőségi garancia három pillérre épül: a húsok tanúsítottan 100%-ban GMO-mentes termelésből, antibiotikum-mentes takarmánnyal hizlalt sertésektől származnak, a megfelelő tartási körülményeket pedig a magas állatjóléti tanúsítvány bizonyítja. Mindez kiegészítve ízletes pácokkal, a tökéletes grill-élmény sem marad el!

pick sertés hús grillezéshez

A PICK Friss húshoz azt javasoljuk, hogy a pácot is készítsd el te magad, az ízlésednek megfelelően! Hiszen így nem csak abban lehetsz biztos, hogy az ételhez felhasznált hús kiváló minőségű, a pác összetevőit is egytől egyig ismerni fogod. Ezáltal olyan elsőrendű étellel kínálhatod vendégeidet, családtagjaidat, aminek senki sem tud majd ellenállni!

Oldalak

Recept
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.