Ez az új kedvencem: Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt

Nagyon szeretem a különböző halas fogásokat, épp ezért igyekszem minél gyakrabban beilleszteni az étrendembe. Finom, egészséges, ráadásul hamar el is készül. Íme, egy szuper recept!

Hozzávalók

  • ¾ csésze reszelt parmezán sajt
  • 2 tk pirospaprika
  • 1 ek apróra vágott petrezselyem
  • ¼ tk só
  • 1 ek extra szűz olívaolaj
  • 4 tőkehalfilé

Elkészítés

A parmezánt keverjük el a pirospaprikával, az aprított petrezselyemmel és a sóval. A halat locsoljuk meg olívaolajjal és forgassuk bele az előző keverékbe. Ha nem tapadna rá, ujjunkkal finoman nyomkodjuk rá. Helyezzük a halakat sütőpapírral kibélelt tepsibe, a tetejére pedig szórjuk a maradék sajtos keveréket. 200 fokra előmelegített sütőben süssük készre 10-15 perc alatt.

Fotó: mastercook.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.